云顶云顶国际app怎样解绑银行卡app怎样解绑云顶国际app怎样解绑银行卡卡

  • 400-6300-999
  • 网站导航

您现在的位置:云顶国际app怎样解绑银行卡 >云顶国际app怎样解绑银行卡 > 阅读资料 >

2022云顶国际app怎样解绑银行卡英语阅读试题练习及详解:艺术作品

2021-09-09 17:12:47| 来源:

2022云顶国际app怎样解绑银行卡英语备考已经进入秋季备考阶段,阅读试题的正式练习需要提上日程了,尤其是选项的正误分析,对干扰选项的归类总结都是必不可少的。云南中公教育为大家整理一篇阅读的详细分析,一起来看吧~

What is the place of art in a culture of inattention? Recent visitors to the Louvre report that tourists can now spend only a minute in front of the Mona Lisa before being asked to move on. Much of that time, for some of them, is spent taking photographs not even of the painting but of themselves with the painting in the background.

云顶国际app怎样解绑银行卡One view is that we have democratised tourism and gallery-going so much that we have made it effectively impossible to appreciate what we’ve travelled to see. In this oversubscribed society, experience becomes a commodity like any other. There are queues to climb Mt. Jolmo Lungma as well as to see famous paintings. Leisure, thus conceived, is hard labour, and returning to work becomes a well-earned break from the ordeal.

云顶国际app怎样解绑银行卡What gets lost in this industrialised haste is the quality of looking. Consider an extreme example, the late philosopher Richard Wollheim. When he visited the Louvre he could spend as much as four hours sitting before a painting. The first hour, he claimed, was necessary for misperceptions to be eliminated. It was only then that the picture would begin to disclose itself. This seems unthinkable today, but it is still possible to organise. Even in the busiest museums there are many rooms and many pictures worth hours of contemplation which the crowds largely ignore. Sometimes the largest crowds are partly the products of bad management; the Mona Lisa is such a hurried experience today partly because the museum is being reorganised. The Uffizi in Florence, another site of cultural pilgrimage, has cut its entry queues down to seven minutes by clever management. And there are some forms of art, those designed to be spectacles as well as objects of contemplation, which can work perfectly well in the face of huge crowds.

Olafur Eliasson’s current Tate Modern show, for instance, might seem nothing more than an entertainment, overrun as it is with kids romping (喧嚣地玩耍) in fog rooms and spray mist installations. But it’s more than that: where Eliasson is at his most entertaining, he is at his most serious too, and his disorienting installations bring home the reality of the destructive effects we are having on the planet—not least what we are doing to the glaciers of Eliasson’s beloved Iceland.

Marcel Proust, another lover of the Louvre, wrote: “It is only through art that we can escape from ourselves and know how another person sees the universe, whose landscapes would otherwise have remained as unknown as any on the moon.” If any art remains worth seeing, it must lead us to such escapes. But a minute in front of a painting in a hurried crowd won’t do that.

46. What does the scene at the Louvre demonstrate according to the author?

A) The enormous appeal of a great piece of artistic work to tourists.

B) The near impossibility of appreciating art in an age of mass tourism.

C) The ever-growing commercial value of long cherished artistic works.

D) The real difficulty in getting a glimpse at a masterpiece amid a crowd.

47. Why did the late philosopher Richard Wollheim spend four hours before a picture?

A) It takes time to appreciate a piece of art fully.

B) It is quite common to misinterpret artistic works.

云顶国际app怎样解绑银行卡C) The longer people contemplate a picture, the more likely they will enjoy it.

云顶国际app怎样解绑银行卡D) The more time one spends before a painting, the more valuable one finds it.

云顶国际app怎样解绑银行卡48. What does the case of the Uffizi in Florence show?

A) Art works in museums should be better taken care of.

B) Sites of cultural pilgrimage are always flooded with visitors.

C) Good management is key to handling large crowds of visitors.

D) Large crowds of visitors cause management problems for museums.

云顶国际app怎样解绑银行卡49. What do we learn from Olafur Eliasson’s current Tate Modern show?

云顶国际app怎样解绑银行卡A) Children learn to appreciate art works most effectively while they are playing.

B) It is possible to combine entertainment with appreciation of serious art.

C) Art works about the environment appeal most to young children.

云顶国际app怎样解绑银行卡D) Some forms of art can accommodate huge crowds of visitors.

云顶国际app怎样解绑银行卡50. What can art do according to Marcel Proust?

A) Enable us to live a much fuller life.

B) Allow us to escape the harsh reality.

C) Help us to see the world from a different perspective.

D) Urge us to explore the unknown domain of the universe.

v 答案解析

46. 【正确选项】B)项。根据题文同序原则定位到首段,关键词the Louvre带回原文定位到第二句话:Recent visitors to the Louvre report that tourists can now spend only a minute in front of the Mona Lisa before being asked to move on.(最近参观卢浮宫的游客说,现在只能在蒙娜丽莎前停留一分钟,然后就被要求继续前进。)The near impossibility of appreciating art是对原文now spend only a minute in front of the Mona Lisa的同义转述。

【干扰选项】A)项意为一项伟大艺术作品对于游客的巨大吸引力,原文中并未提及吸引力相关表述,本项是基于原文艺术作品和游客这两个信息点基础上的捏造。C)项长久珍视的艺术作品商业价值的不断增长。原文中确实有提及艺术作品,但商业价值定位句并未提及。D)项意为在人群中瞥一眼著作的真正困难。本项干扰性较强,同样也是提及到了人群之中欣赏著作的困难,但原文说到人们会停留2分钟,也能在面前拍照,因此不存在选项提到的瞥一眼都困难。

47. 【正确选项】A)项。根据题文同序原则定位到第2-3段,关键词the late philosopher Richard Wollheim spend four hours before a picture带回原文定位到第3段第2句,其中第2句和第3句均不解题,因此看下一句定位到It was only then that the picture would begin to disclose itself. (直到那时,这幅画才开始展露自己。)选项中appreciate a piece of art fully是对于原文begin to disclose itself的同意替换。

云顶国际app怎样解绑银行卡【干扰选项】B)项意为误解艺术作品很常见。原文中虽然提及第一个小时对于消除误解很必要,但并未提及误解常见与否以及这四个小时都是在针对误解而言。C项意为人们思考画作的时间越长,他们就越有可能喜欢它。本选项是对原文信息的误解,原文只是说道会展示画作真正的含义,而非人们是否会喜欢。D)项意为在一幅画前花的时间越多,就越能发现它的价值。同样也是过度推断,并未提及价值。

48. 【正确选项】C)项。题文同序模糊定位到第3段后半部分,关键词the case of the Uffizi in Florence show定位到The Uffizi in Florence, another site of cultural pilgrimage, has cut its entry queues down to seven minutes by clever management.(佛罗伦萨的乌菲兹美术馆,另一个文化朝圣的地方,通过机智的管理将入场排队时间缩短至7分钟。)C项Good management 是原文中原词复现,handling large crowds of visitors是原文中cut its entry queues down的同意替换。

云顶国际app怎样解绑银行卡【干扰选项】A)项意为美术馆中的艺术作品应该得到更好的照顾。原文并未提及相关信息。 B)项意为文化朝圣之地经常充斥着参观者。众多参观者相关的表述出现在本段最后一句,并非 问题所问。D)项意为大量的参观者造成了博物馆管理问题。与B项一样,也是答非所问。

云顶国际app怎样解绑银行卡49. 【正确选项】B)项。题文同序原则定位到第四段,关键词Olafur Eliasson’s current Tate Modern show定位到第一句:Olafur Eliasson’s current Tate Modern show, for instance, might seem nothing more than an entertainment, overrun as it is with kids romping (喧嚣地玩耍) in fog rooms and spray mist installations.(展览可能看起来不过是一种云顶国际app怎样解绑银行卡活动,就像孩子们在雾室和喷雾装置中喧闹地玩耍一样。)选项中entertainment 是原文might seem nothing more than an entertainment的原词复述,而Olafur Eliasson’s current Tate Modern show就指的是appreciation of serious art。

云顶国际app怎样解绑银行卡【干扰选项】A)项意为孩子们在玩耍的时候学习欣赏艺术作品的效率更高。原文中确实有提及 孩子们和艺术作品,但是却并未提及学习欣赏的效率。C)项意为关于环境的艺术作品吸引大部 分小孩子。同样原文中也并未提及艺术品对于孩子的吸引力。D)项意为一些艺术形式能够容纳 大量游客。本选项定位到上一段,非定位句信息内容,答非所问。

50. 【正确选项】C)项。题文同序定位到最后一段,关键词Marcel Proust定位到第一句:Marcel Proust, another lover of the Louvre, wrote: “It is only through art that we can escape from ourselves and know how another person sees the universe, whose landscapes would otherwise have remained as unknown as any on the moon.” (只有通过艺术,我们才能逃离自我,了解另一个人如何看待宇宙,否则它的风景将像月球上的任何风景一样仍然不为人知。)see the world from a different perspective也就是know how another person sees the universe的同意替换。

云顶国际app怎样解绑银行卡【干扰选项】A)项意为让我们过上更充实的生活。原文并未提及充实的生活相关表述。B项意 为能让我们逃离忙碌的现实,但原文提及的是逃离我们自己,是对于原文信息的曲解。D项意 为敦促我们去探索宇宙的未知领域。原文中虽然提到了宇宙的未知领域,但是重点是在让我们 去了解他人的看法,重点偏差。

以上为云南中公教育整理的"2022云顶国际app怎样解绑银行卡英语阅读试题练习及详解:艺术作品"的相关内容,预祝大家都能考上理想的学校!更多相关内容尽在中公云顶国际app怎样解绑银行卡英语阅读频道!

 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处及源文件地址。
(责任编辑:杨应林)

云顶国际app怎样解绑银行卡 免责声明:本站所提供均来源于网友提供或网络搜集,由本站编辑整理,仅供个人研究、交流学习使用,不涉及商业盈利目的。如涉及版权问题,请联系本站管理员予以更改或删除。

临沧中公教育ynlcoffcn

云顶国际app怎样解绑银行卡备考的都关注了我们

立即关注

200w+粉丝10万+阅读量10000+互动量

  • 中公微博关注微博
  • 中公QQ群加入QQ群加入
报考指导阅读资料考试题库
澳门威尼斯人官网手机版 必威苹果客户端下载 威尼斯人网上云顶国际app怎样解绑银行卡 365bet云顶国际app怎样解绑银行卡app下载 365bet云顶国际app怎样解绑银行卡网 威尼斯人官网网址 必威电竞app 威尼斯人棋牌云顶国际app怎样解绑银行卡网站 手机版威尼斯人 澳门威尼斯人注册网站